Dag 59 Välja SATS medlemskort

30 Jan

Hm kollat på SATS hemsida och nu funderar jag vilket medlemskort jag ska välja? Ska jag ta SATS CLUB single (ett center) eller Double (två center)? Det kostar 45kr mer i månaden om man vill träna på två center. För det jag funderat på är tänk om man aldrig får plats på klassen man vill boka då kanske det är bättre med två center? Hm för vad jag kan se så är alla passen bokade en vecka framåt och det står upp till 30-40 personer i väntelistan till många av klasserna. Sen brukar ju väldigt många hoppa av i sista stund på grund av olika anleningar- blir sjuka, orkar inte, kan inte osv, men 30-40 personer i väntelista låter ändå mycket tycker jag. Det kanske bara är tillfälligt under januari och februari månad när det är så många som vill träna? Många brukar ju ge nyårslöften om att börja träna och sen slutar dom efter ett tag. Jag läste att man kan ha max 10 klasser bokade samtidigt under 15-dagars period. Jag ska fråga lite mer imorgon när jag besöker SATS det löser sig säkert jag får vara snabb med mina bokningar helt enkelt 😉 Jättekul ska det bli nästa vecka gäller det då börjar träningen på allvar. Jag har ju min lista Träningsmål och Utmaningar. som jag sakta men säkert ska bocka av 🙂 Önska mig lycka till för det kommer behövas.

Från och med nästa måndag kommer jag äta- Frukost: Nutrilett bar eller smoothie, Mellanmål: Nutrilett bar eller smoothie, Lunch: vanlig mat, Mellanmål: Nutrilett bar eller smoothie, Middag: vanlig mat. Vid hård och intensiv träning tar jag ett extra mellanmål, ska äta så i 2-3 veckor. Efter 2-3 veckor lägger jag till frukost- Frukost: vanlig mat, Mellanmål: Nutrilett bar eller smoothie, Lunch: vanlig mat, Mellanmål: Nutrilett bar eller smoothie, Middag: vanlig mat och extra mellanmål vid hård och intensiv träning och så kör jag ett tag.

 

Recept till dagens middag hittade jag i MåBra tidning 

Recept MåBra tidning

 

 

 

 

Dag.59 Ons 30/1-2013

Startvikt:85kg (121203)

Vikt:73,8kg (-11,2kg)

Mat:Frukost Nutrilett smoothie 210kcal, Mellanmål Nutrilett shake 112kcal, Lunch Nutrilett bar 216kcal, Mellanmål Nutrilett smoothie 210kcal, Middag:Wrap med kokt skinka och snabbsmoothie 405kcal. Totalt:1159kcal.

Träning:Ingen träning

Annonser

5 svar to “Dag 59 Välja SATS medlemskort”

 1. Maria januari 31, 2013 den 20:57 #

  Jag önskar dig lycka till och vet att du kommer fixa det! Jag tror på dig!! 🙂 Kram! Maria

 2. Minviktresa januari 31, 2013 den 21:48 #

  Jobbigt med att inte kunna köra de passen man vill! Speciellt om man är taggad. Hoppas det löser sig!

  • Livsvågen februari 1, 2013 den 01:05 #

   Vågade inte chansa så jag köpte medlemskap i 2 center då kan jag verkligen träna dom passen jag vill 🙂

   • Minviktresa februari 1, 2013 den 08:00 #

    Gött! Skönt att det går att göra så =)

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: