Om mig

Kvinna, 35år som ska gå ner i vikt och komma i form på egen hand med hjälp av Nutrilett, Träning, Viljestyrka och Motivation. Från 85kg till 55kg. Startade min Viktresa och Vägen Till Ett Hälsosamt Liv den 3/12-2012. Skriver resultat varje dag.

Nu är det hög tid att bli av med extrakilona, äta nyttigt och börja träna på allvar. Dom där etrakilona har kommit…kommit och kommit. Nu är det dags för dom att försvinna…försvinna och försvinna. Från 53kg till HJÄLP! På vågen stod det 85kg till min lilla längd på 165cm. Jag är 35år och vill inte växa på bredden varje år som går. Det var ingen rolig känsla kan jag säga tog det ändå rätt så bra tycker jag, stoppade huvudet i kylskåpet och tuggade i mig mackor med olika pålägg (som att det skulle finnas kvar) haha nähe, inte denna gången. Det var faktiskt lite tufft att se siffrorna på vågen måste jag erkänna, har undvikit det in i det sista.

Förr motionerade jag mycket, åt nyttigt och vägde 53kg. Sen kom stressen, medicinen, depressionen, latheten, och bortförklaringarna just det jag slutade även röka. Den där latheten är en envis jävel han ville stanna kvar längst av alla, depressionen har också kommit och gått lite som den vill. Nu har den här tjejen fått nog av ”Herr Lathet” och ”Fru Bortföklaring” Nu har den här tjejen fått besök av ”Herr Viljestyrka och ”Fru Motivation” Så nu kör vi! 🙂

Annonser

8 svar to “Om mig”

 1. Jenny - 2xlblog december 14, 2012 den 08:35 #

  Hittills går det ju toppen – varmt Lycka till! 🙂

 2. Lotta december 16, 2012 den 13:47 #

  och vilken resa det kommer bli och det bästa av allt är att resan tar aldrig slut, den hittar nya mål och ny mening hela tiden. Jag har äntligen lärt mig att det finns inget slut när det gäller att gå ner för när man gått ner ska man hålla vikten. Kroppen som är en långsint filur har ett grymt kroppsminne och speciellt fettcellerna!

  7 år tar det för kroppen att lära om och acceptera den nya vikten.
  Ska bli kul att följa din resa! 😀

  • Livsvågen december 16, 2012 den 14:32 #

   Jättekul att du vill följa min resa det värmer 🙂 Du har rätt det här är ett livslångt process att först gå ner i vikt och sen även behålla den. Än så länge är jag liten och nu pratar jag inte om vikten hahah ;)utan den mentala biten där min hjärna ska lära sig att tänka rätt kring mat och vikt, men med stapplande steg ska jag växa. Jag växer under resans gång 🙂

 3. lindajsson december 27, 2012 den 00:01 #

  Tips på proteinpuler, personligen älskar jag päronspliten men jag har inte provat alla smaker än.
  http://www.mmsports.se/Body-Science-Whey-100-1kg.html

  • Livsvågen december 27, 2012 den 00:12 #

   Tack för tipset 🙂

  • TN mars 6, 2013 den 22:03 #

   Det där proteinpulvret är avsett för hårdtränande styrketränare/bodybuilders. Det är inte till för viktminskning.

   • Livsvågen mars 7, 2013 den 01:11 #

    Jag tar gärna emot tips på olika proteinpulver 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: